Företagskredit är en ny typ av kredit för svenska företags olika finansieringsbehov. Vårt partner erbjuder kreditgräns på 20 000–1 000 000 kronor och du kan göra uttag till företagets konto efter behov. Företagskredit är en ny produkt och förväntat tillägg på svenska företags lånsmarknaden. Med ett traditionellt företagslån har vi hjälpt och fortsätter hjälpa tusentals svenska företagare med finansiering och likviditet. Vår ambition är att vara den ledande aktören inom företagslån på den svenska markanden.

Företagskredit är en ny produkt inom vår portfölj. Det är en finansieringsform där kunden väljer det lånebelopp inom vilket uttag kan göras efter deras behov. Företagskredit är lämplig för situationer där det inte finns någon tydlig bild av hur mycket och när pengar behövs. Om du behöver ett större företagslån kan du vända dig till företagslån.

Välj en flexibel finansieringslösning för dina behov

Företagskredit erbjuder lån upp till 1 000 000 kronor som du kan ta ut på en gång eller i mindre summor upp till din kreditgräns. Du betalar endast ränta och kostnader för den nyttjade krediten. Företagskredit är en ny flexibel finansieringslösning för små som stora företag. Det är värt att öppna kreditgränsen, även om det inte finns något akut behov av ytterligare finansiering just nu. Du kan aktivera krediten för din användning genom att göra ett uttag enligt dina behov.

Gör uttag inom din kreditgräns

Du kan göra uttag från din kreditgräns så ofta du behöver och din kreditgräns ger också. Det minsta uttaget är 5 000 kronor. För uttagen debiteras en uttagsavgift på 3 procent, som du betalar på nästa månadsfaktura.

Varför ska jag skaffa företagskredit?

Ta ut pengar när som helst. Du kan utnyttja din kredit när som helst. På så sätt har du alltid tillgång till pengar när du behöver det.

Betala ränta endast på de pengar du använder. Krediten kan utnyttjas vid behov (upp till kreditgränsen) och du behöver inte låna mer pengar än du behöver för tillfället.

Utnyttja krediten om och om igen. Så fort du betalat av delar av krediten kan du utnyttja den igen.

1. Ansök – Fyll i formuläret nedan

2. Godkänd erbjudande – Signera avtalet med BankID

3. Ta ut det du behöver – Nyttja din kredit vid behov

4. Flexibel återbetalning – Månatliga avbetalningar eller på en gån