Cityrahoitus.com on pienten ja keskisuurten yritysten rahoitukseen erikoistunut palvelu.  Palvelemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä ympäri Suomen ja tarjoamme rahoitusratkaisuja yritysten arjen eri haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Lainaneuvojillamme on vuosien kokemus finanssialalta ja koulutamme kaikkia asiantuntijoitamme jatkuvasti, palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin. Emme itse toimi kuitenkaan rahoitusyhtiönä, vaan etsimme asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteeseen sopivan rahoituksen laajaa yhteistyökumppaniverkostoamme hyödyntäen.  Helpotamme ja nopeutamme yritysten rahoituksen saantia, sillä asiantuntijoillamme on vuosien kokemus finanssialalta ja verkostomme kattaa useita eri rahoitusyrityksiä yli maarajojen. Toimimme useissa eri Euroopan maissa.

Pankit ja yritysten vastuuhenkilöt harvoin puhuvat täysin samaa kieltä ja usein rahoituksen saaminen epäonnistuu tai hankaloituu radikaalisti, sillä rahoitusta hakiessa ei aina osata tai ehditä keskittyä asiaan vaadittavalla ammattitaidolla ja huolellisuudella. Asiantuntijamme tekevät rahoituksen hakemisen ja saamisen äärettömän helpoksi ja yrittäjän tehtäväksi jää ainoastaan päättää, nostaako myönnetyn lainan vai jättääkö asian vielä hautumaan.

Pääsääntöisesti asiakkaamme koostuvat yrityksistä, joilla on selkeä tarve rahoitukselle, mutta liian vähän aikaa tai mahdollisuuksia hoitaa asiaa itsenäisesti. Eniten saamme palautetta asiallisesta ja reippaasta toiminnasta sekä siitä, että käsittelemme asiakkaitamme kuten asiamiehen kuuluu, asiakkaan asiaa ajaen. Palvelemme asiakkaitamme täysin ilmaiseksi, mutta silti koko rahan edestä. Meille on tärkeintä, että asiakkaalle löydetään häntä parhaiten palveleva rahoitus.

Uusi työmaa alkamassa, työntekijä pitäisi palkata, laskuja maksamatta? Ihan normaalia arkea, sanoisi 80% asiakkaistamme. Usein yrittäjällä tulee yllättäviä rahareikiä, vaikka kuinka olisi tulevaisuutta suunnitellut. Monesti näissä tapauksissa rahalla on kiire eikä itselläkään olisi välttämättä liikaa aikaa ylimääräiseen vaivaan ja pankeissa juoksemiseen.

Rahoitus – sitä ei mielellään ottaisi, mutta harva yritys tulee toimeen täysin ilman ulkopuolista pääomaa. Yrittäjän arkeen kuuluu, että yllättäviä tilanteita tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin, sekä hyvässä että pahassa. Onneksi näiden tilanteiden varalle on olemassa nopea, turvallinen ja luotettava ratkaisu.

Anna meidän hoitaa se missä me olemme hyviä ja voit itse keskittyä täysillä yrityksesi johtamiseen. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta; emme vaadi tilinpäätöstietoja, kassavirtalaskelmia tai muita vastaavia dokumentteja. Saat lainatarjouksen n. 1h kuluessa eikä sen vastaanottaminen velvoita sinua mihinkään.

Hae Lainaa!

Heräsikö kysymys? Lainaneuvojamme apunasi arkisin klo 9 – 17.00: asiakaspalvelu@cityrahoitus.com

Categories: Uncategorized