Vi hjälper dig att skapa en fungerande ekonomi för ditt företag

Ny arbetsplats som ska startas upp, en ny arbetstagare borde anställas, obetalda räkningar? Helt normal, skulle 80 procent av våra kunder säga.

Ofta uppstår överraskande utgifter för företagare, oavsett hur väl framtiden har planerats. Behov av finansiering är dock alltid en dålig sak, eftersom det kan gälla exempelvis utveckling av affärsverksamheten eller genomförande av företagets tillväxtplaner.

Det är aldrig en god ide att fatta förhastade på grund av tidsbrist, utan då är det bättre att ta hjälp av experter. Experterna på F-lan.com hjälper dig att hitta en lösning på finansieringsbehoven för ditt företag på förmånligaste sätt.

Vår kundbas består i huvudsak av företag som har ett tydligt finansieringsbehoven, men som har för lite tid eller möjligheter att ta hand om saken på egen hand. Vår uppgift är ett erbjuda en hjälpande hand om leta efter bästa möjliga finansieringskanal för att stödja företagets affärsverksamhet och för att det ska uppnå sina tillväxtmål. Våra tjänster är kostnadsfria för våra kunder.

Ordna finansiering enkelt utan att binda till någonting

Fyll i låneansökan, vi behöver endast grunduppgifterna för ditt företag samt dina egna  kontaktuppgifter.

Efter ungefär en timme får du ett färdigt låneerbjudande, som inte binder dig till något.

Om du är nöjd med erbjudandet kan du underteckna avtalet elektroniskt med ditt bank-ID, och pengarna betalas till ditt företagskonto inom 24 timmar.

Ansök här