Tog du illa vid dig av vår marknadsföring? Om du gjorde det, är vi hemskt ledsna över det och ber ödmjukast om ursäkt. Vi försäkrar att all vår marknadsföring görs med god vilja, och vi vill inte störa någon.

F-lan.com använder sig av offentliga register i sin marknadsföring och verkar till 100 procent för små och medelstora företag. Vi erbjud finansieringslösningar i situationer då företagaren behöver snabb finansiering och traditionella banker inte agerar tillräckligt snabbt.

Eftersom vi själva är företagare förstår vi att marknadsföring strömmar in från alla möjliga håll, och allt kan helt enkelt inte vara aktuellt eller intressant utifrån ens egna behov. Vi kan kanske vara till nytta för dig någon gång i framtiden, men vi respekterar ditt beslut om du inte vill ta emot vår marknadsföring i fortsättningen. Du kan stryka dig från våra marknadsföringslistor genom att fylla i nedanstående fält. Vänligen observera att vi endast kan radera de uppgifter som du har meddelat oss i vårt register. Om du exempelvis har flera företag ska uppgifterna för alla företag fyllas i separat.

Med respekt,

F-lan.com